Menu van de chef

Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

4 gangen € 59
5 gangen € 69
6 gangen € 79
7 gangen € 94

Supplement kaas ipv nagerecht € 6,5

Lunch

Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.

2 gangen € 35
Voor en hoofdgerecht

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.

Menukaart A la carte

Voorgerechten
Presskopf van wild zwijn € 24
paprika, aubergine, tamarinde dressing

Gepekelde kingfish € 24
komkommer, zoetzure chioggia biet, appel verveine dressing

Paling en Hollandse garnalen € 26
pompoen, bieslook mayonaise, pompoenpitvinaigrette

Hoofdgerechten
Runderhaas € 38
spruit, ui, kastanje, rode kool, rode wijn jus

Rouleau van patrijs en gebakken eendenlever € 36
biet, peterseliewortel, paddenstoelen, romige gevogeltejus

Snoekbaars, Lardo di Colonnata € 36
knolselderij, zuurkool van venkel, schorseneren, xo saus

Nagerechten
Praline mousse € 12
mousse d’epices, gel van mandarijn, specerijen ijs

Mousse van bloedsinaasappel  € 12
yuzu, koek van kokos, merengue van gember, ijs van pandan en kokos

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
olijvenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.

RESERVEREN

Laat je culinair verrassen bij Ripasso in Terheijden.

Nieuwsbrief