10-jarig jubileum

Op 18 oktober 2014 openden Yannic en Wijnanda hun restaurant. Dit was de eerste openingsdag van hun Restaurant Ripasso. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en mogen we ons tien jarig jubileum vieren. Op 1 oktober 2014 kregen zij de sleutel van voorgangen John Reniers en zijn Buitenlust. Na een makeover startten we onze droom. Toegankelijk, laagdrempelig, maar wel met het idee ieder jaar te vernieuwen, te innoveren en de zaak luxer te maken.

In 2018 besloot Yannic zelf te gaan koken, toen nog met chef Curt Roovers en in 2021 nam hij zelf de chef-schort van hem over. Inmiddels weten onze gasten niet beter dan dat Yannic achter de pannen staat, samen met Benthe Clavan. Wijnanda was altijd al de gastvrouw en nam in 2018 de sommeliers functie van Yannic over. In 2022 eventjes uit beeld door haar zwangerschap van tweeling Rien en Frenk, en nu samen met Nina de Leeuw in de zwarte brigade.

Inmiddels staan we hier, in 2024, met een moderne zaak. Drukbezocht door eenieder die van lekker eten houdt Genieten van de heerlijkste gerechten van Yannic en de fijne wijn-spijs combi’s van Wijnanda. Samen met Benthe en Nina runnen we met veel plezier ‘ons’ Ripasso.

Dit vieren we graag met u, onze gasten. Op vrijdag 18 oktober vieren we ons 10-jarig jubileum met de aftrap van ons jubileum menu. In tien gangen nemen we u mee door de eerste tien jaar van Restaurant Ripasso. Alle hoogtepunten passeren de revue.

Wilt u reserveren voor dit menu? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. We vragen u wel expliciet om dieetwensen/allergieën door te geven. Reserveren kan via onderstaand formulier of telefonisch: 076 – 593 1297.

Datums:
Vrijdag 18 oktober 2024 – VOLGEBOEKT
Zaterdag 19 oktober 2024 – VOLGEBOEKT
Aanvangstijd: 18.30 uur
Prijs: € 89,50 p.p.

Reserveren

Beide dagen zijn volgeboekt!

Nieuwsbrief